“We are the magic”

Wat een feest om samen leerling van het Leven te zijn!
Samen ontdekken, delen, vallen en weer opstaan…
En wat een magie: de universele wetten wijzen ons de weg, in verbinding met onze ziel, de kosmische intelligentie/God, onze gidsen, engelen en andere lichtwezens. Soms subtiel, soms in our face!
Ik ben dankbaar voor alles wat ik heb meegemaakt en geleerd heb. En ik realiseer mij op steeds diepere lagen dat wij zelf de magie zijn. 
Mijn grote liefde is instrument zijn, waarbij Spirit de muziek maakt. 
Wanneer ik in verbinding ben, opent mijn hart voor een hogere frequentie die zoveel liefdevoller en wijzer is dan ikzelf. 
Binnen Tranceformation geniet ik intens van de Divine Love Circle met Laura waar we onze levenswijsheid delen en gechannelde meditaties en inspiraties doorgeven. Het cirkel gevoel en het delen van elkaars ervaring vind ik daarin goud.
Ook de Divine Healing Circle is voor mij een groot goed. Zo prachtig om instrument te zijn voor healing met elkaar in een groep.
En ik ben fan van onze retraites, niets brengt ons dichter bij onszelf dan even helemaal terug naar jezelf, in liefde met elkaar en in verbinding met die grote Liefde om ons heen. 

Waar houd ik me verder mee bezig?

Αγάπη – Agape betekent de allerhoogste vorm van liefde, onpersoonlijk en universeel. Via het channelingsplatform AGAPE Universal Love deel ik gechannelde boodschappen, meditaties en mystieke journey’s zoals the Angel Journey, the Master Journey, the Journey of Love en het Veld van Licht. Gidsen, meesters en engelen inspireren en helen ons vanuit dit veld van licht, liefde en wijsheid. Daarbij is aandacht voor aardse thema’s uit het dagelijks leven en meer mystieke en universele thema’s. www.agapeuniversallove.com

Op mijn eigen site vind je de link naar mijn boek “Herken mij in vlinders” en het kaartendeck “Engelenwijsheid”.  www.yvettevisser.nl  

 Ik kijk er naar uit samen de magie van wie wij zijn en het Leven te ervaren!
In liefde,
Yvette


Binnen Tranceformation geef ik:

We laten ons in deze cirkel inspireren door de zachte en liefdevolle godin Kuan Yin. Zij staat voor de goddelijke vrouwelijke energie, voor liefde en compassie. Via healing met en bekrachtiging van deze energie komt onze mannelijke energie ook in balans. Iedere 1e & 3e maandag van de maand onder begeleiding van Yvette en Laura.
Tijdens de Divine Healing Circle nodigen we onze spirituele begeleiders uit om healing mogelijk te maken voor iedereen die de cirkel vormt. Wij, Diana, Laura, Nancy, Yvette en Jill zijn daarbij instrument om healing door ons heen te laten stromen en te faciliteren dat deze helende energie ook door alle aanwezigen kan stromen.


In 7 ochtenden neem ik je mee in mijn eigen ontdekkingsreis naar integer leven via de wijsheid van ons hart. Ik deel mijn grote liefde voor levenswijsheid via de boeken die ik op dit moment lees en de leraren die ik volg over integriteit naar jeZelf en de wijsheid van ons hart.