“Alleen goddelijke liefde schenkt de sleutel tot wijsheid.”


Vroeger wist ik wat ik later wilde worden: een wijze vrouw. Iemand die de antwoorden had op levensvragen en in alle rust en liefde een baken was voor de mensen om haar heen. Een vrouw die in verbinding stond met engelen, gidsen en de Bron en daardoor zelf ‘vrede’ was. 

Het grootste deel van mijn leven heb ik besteed aan het volgen en geven van opleidingen op het gebied van mediumschap en levenswijsheid. Verder heb ik jaren consulten gegeven op zoveel verschillende manieren aan vele mensen.

Voor Tranceformation is mijn wens om slechts instrument te zijn voor onze liefdevolle begeleiders die toegang hebben tot de goddelijke universele liefde waarin de wijsheid besloten ligt. Wanneer ik in verbinding ben, opent mijn hart voor een hogere frequentie die zoveel liefdevoller en wijzer is dan ikzelf. Van hieruit deel ik graag wijsheid in opleidingen en bijeenkomsten. Dit kan geïnspireerd zijn of in trance staat.

Of ik ooit wijze vrouw zal zijn …? Wat ik in ieder geval weet is dat het samenwerken met mijn spirit team voor mij een enorme verrijking in mijn leven is en dit gun ik iedereen. Mijn droom is om het goddelijke in ons allemaal te manifesteren.

Namasté,

Yvette

Waar houd ik mij verder mee bezig? 
  • Αγάπη – Agape betekent de allerhoogste vorm van liefde, onpersoonlijk en universeel. Via het channelingsplatform  AGAPE Universal Love deel ik gechannelde boodschappen, meditaties en mystieke journey’s uit dit veld van licht, liefde en wijsheid waar gidsen, meesters en engelen ons inspireren en helen. Om persoonlijke thema’s in het licht te zetten geef ik live channelings via Zoom.
  • Ik heb een grote liefde voor de engelen die mij veel heling en wijsheid hebben gebracht. Ik deel mijn liefde voor de engelen in de opleiding Mystieke Engelenwijsheid,  op basis van de Levensboom en de alchemistische Kabbala en via de Agape  Angel Journey. Samen met Monique van Saane ontwikkelde ik het kaartendek  Engelenwijsheid, dat veel wordt gebruikt voor zielenlezingen en kaartleggingen.
  • In contact met mijn overleden oom, Dirk, schreef ik het boek   Herken mij in vlinders over het leven na de dood met tips voor het leven nu, hier op aarde.
  • Samen met Laura en Rosita vind je mij ook in de Trance Academie Online , waar je alle facetten van het trance mediumschap stap voor stap kunt ontdekken.