Zoals een rups de tijd neemt om in een cocon af te breken wat niet langer dient en dit te transformeren in een prachtige nieuwe vorm, zo nemen wij tijdens deze retraite de tijd om naar binnen te gaan en ons te verbinden met ons hart, onze ziel en onze gidsen.

Data

Wordt gepland in 2025


Locatie

Bergeijk, Nederland

Bijdrage

Vanaf Euro 895

Tijd

Aankomst vanaf 10.00
Vertrek 11.30 uur


Wanneer is dit retraite iets voor jou?

Door afstemming, door ‘trance’, komen we nog dichter bij onze gidsen en kunnen zij nog makkelijker met ons ‘werken’.. Voor ieder van ons op haar/zijn manier. Wij hebben zelf ervaren dat wij een steeds diepere verbinding kunnen maken met ons team door naar binnen te gaan en af te stemmen. En zeker wanneer wij samen in een veld van liefde en licht zijn helpt het om je mediamieke unieke talent als vanzelf naar boven te laten komen. Wij hoeven ons alleen maar daaraan over te geven.
Heel graag begeleiden wij jou tijdens deze retraite door zelf te luisteren naar onze gidsen wat de bedoeling is. We zullen veel samen in afstemming zijn en meerdere vormen vinden waarin we dit kunnen doen. Steeds verder naar binnen, steeds minder afleiding, steeds meer overgave. Samen ontdekken en groeien op een lichte manier.
Voel je je geroepen om geleid te worden door de hoogste afstemming op de manier die jou past?
Wij kijken er naar uit om met jou deze innerlijke reis te maken, wij ook elk vanuit onze eigen uniekheid.
Op een fijne plek in Brabant waar we samen zijn, in een groot huis vormen we de veilige cocon waar we de kans krijgen om te transformeren.

De begeleiders van deze retraite zijn

Reviews

Wat anderen over ons zeggen…

Wendy

“Dank jullie wel voor de prachtige week die ik heb mogen ervaren. Diepe dankbaarheid voor jullie voor alles wat er is ontstaan. Voelde mij gedragen in liefde, het heeft me zoveel gebracht. De veiligheid die jullie mij gaven in het aangaan van mijn angst en onzekerheid, maakte dat ik me durfde open te stellen, liefdevol omarmd door het warme bad waar ik mij in bevond. De herkenning in de kwetsbaarheid, de kracht van jullie woorden, het resoneerde en herkende me zo daarin, zo voelbaar en helend.”

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

– Meditatie
– Begeleide trance oefeningen
– Trance reizen
– Channelings
– Jij als uniek instrument 
– Levenswijsheid

Ja, ik meld mij aan voor Retraite Tranceformation

De retraite wordt in 2025 gepland
Wil je op de hoogte gehouden worden, vul dan onderstaan formulier in.