Trance mediumschap is je laten inspireren door je begeleiders vanuit de ongeziene wereld. Het ontwikkelen in de trance begint met het leren om zelf steeds meer uit de weg te gaan zodat Spirit met ons kan werken. Je komt door steeds meer uit de weg te gaan in een andere bewustzijnsstaat.
Het begint met het blenden dat wil zeggen eerst leren ‘zakken’ en hierdoor steeds beter gaan ontdekken hoe het voor jou werkt. Je zult tijdens het ontwikkelen in de trance staten steeds meer uitgedaagd worden en dan vooral door je eigen mind, alle gedachtes welke er eerst zijn. Door steeds vaker af te stemmen en te blenden zul je bemerken dat het steeds stiller wordt in jou en jij steeds beter uit de weg kunt gaan.
Je leert steeds meer in overgave te gaan. Het begint met het ontvangen van inspiratie vanuit het ongeziene veld. Hoe dieper je zakt in de trance staten hoe minder ruis er op de lijn komt, Hoe meer jij dus uit de weg gaat,
hoe beter Spirit met jou kan werken.
Je leert je eigen spirit-team kennen en zij zullen samen met jou precies datgene
bij jou laten ontstaan waar jouw ziel naar verlangd.
Eenmaal in de trance staten is er zoveel moois mogelijk en kan er bijvoorbeeld healing, schrijven, spreken, tekenen ontstaan. Dit is voor iedereen weer anders, en het is prachtig om te gaan ontdekken welke tool bij jou het meest aanwezig is. Allemaal tools die jouw spirit-team via jou kan laten ontstaan.
Er zijn verschillende soorten en fases van trance mediumschap.
-Inspiratie : spreken en schrijven;
-Lichte trance staat : je bent je bewust;
-Diepere trance : geluiden om je heen lijken ver weg;
-Trance waarbij gidsen door je heen kunnen praten;
-Diepe trance waarbij je niets meer hoort, hieruit kan fysiek mediumschap ontstaan;
-Trance healing.
In de trance ontwikkelen vergt geduld en overgave maar hoe vaker je zit hoe meer jij gaat ervaren.
Het is één van de meest magische en liefdevolle verbindingen die je kunt ervaren met de spirituele wereld.


Soul mediumschap is het ontdekken van jouw zielsverlangen, door de trance staten te ontwikkelen kom je ook persoonlijke stukken tegen die jij zou kunnen zien als belemmeringen maar door deze niet (meer) uit de weg te gaan en deze met compassie en liefde te omarmen ervaar jij een steeds diepere verbinding met wie jij in wezen bent. Dit maakt dat jij beter kunt zakken in de trance en jij hun boodschappen en inspiratie steeds beter zal horen – voelen.
Soul mediumschap legt de nadruk op de boodschappen vanuit de ongeziene wereld van overledenen of begeleiders, maar stelt je ook in staat om je ziel en die van een ander en haar potentie te leren voelen en te leren verwoorden.

Trance en soul mediumschap ontwikkelen vergt geduld en overgave maar hoe vaker je zit hoe meer jij gaat ervaren.
Het is één van de meest magische en liefdevolle verbindingen die je kunt ervaren met de spirituele wereld.


Dit bieden we jou

Ieder trance medium is uniek en tijdens deze opleiding intensiveer je de verbinding met de ongeziene veld en ga je ontdekken hoe zij met jou als instrument werken. 

Reviews

Wat zeggen anderen over ons…

Marit

“Samen verbinden met het ongeziene veld. Zo fijn! Jullie bieden de kennis, veiligheid en de liefde om daar te zijn. In dit veld zijn we samen Eén. Ik kom op plekken waar ik nog niet bewust ben geweest.”


Sabine

“Samen zitten in een groep en contact maken met ons spiritteam is zo verrijkend, energie gevend, verhelderend en zicht gevend. Na elke les voel ik: Dit is het pad, dit is mijn pad.” 


Onze trance mediumschap docent