Divine staat voor de goddelijke liefde, healing, het hoogste licht en de hoogste waarheid.
Wij weten dat wij alleen uit de weg hoeven te gaan om instrument te zijn om dit alles door ons heen te laten stromen, voor onszelf en via ons voor anderen.

Wees welkom in onze Divine Circles.


Dit bieden we jou

We laten ons in deze cirkel inspireren door de zachte en liefdevolle godin Kuan Yin. Zij staat voor de goddelijke vrouwelijke energie, voor liefde en compassie. Via healing met en bekrachtiging van deze energie komt onze mannelijke energie ook in balans.
Iedere 1e & 3e maandag van de maand onder begeleiding van Yvette en Laura.


Tijdens de Divine Healing Circle nodigen we onze spirituele begeleiders uit om healing mogelijk te maken voor iedereen die de cirkel vormt. 
Wij, Diana, Laura, Nancy, Yvette, Jill en Marie-Lotte zijn daarbij instrument om healing door ons heen te laten stromen en te faciliteren dat deze helende energie ook door alle aanwezigen kan stromen.


Review

Wat zeggen anderen over ons…

Annette

“De Divine Love Circle is voor mij een veld van liefde en wijsheid, voorbij de beperkingen van ons dagelijks bewustzijn. Het is fijn om je met een grote groep van gelijkgestemden, onder de bezielde begeleiding van Yvette en Laura af te stemmen op dit magische veld. Wat mij iedere keer weer verbaast is de synchroniciteit van wat er bij mij speelt, en wat zo’n avond wordt aangeboden door Spirit. Het geeft mij iedere keer weer een bekrachtiging, het werkt helend en het geeft mij altijd weer een gevoel van liefdevol thuiskomen.”