Leuk dat op de pagina Soul Manifestation bent!
Wij zijn Jill & Marie-Lotte en hebben elkaar gevonden door allebei in dezelfde familie te trouwen. Hieruit is een hele hechte vriendschap ontstaan. En kunnen we ons met recht soulsisters noemen. 22 jaar geleden startten we in een achterkamer in Amsterdam bij cirkel de Drakenkop om ons te ontwikkelen in bewustwording en spiritualiteit. Toen nog met name hands on body reading methoden en tarot. Het was ook toen dat we beide aanvoelden dat wij in de toekomsten samen wat zouden brengen aan de wereld, anders dan louter onze banen in het bedrijfsleven… Toen Marie-Lotte in de zomer van 2020 terug verhuisde uit het buitenland pakten we de draad weer moeiteloos op en vertrokken naar een Opleidingsweek mediumschap in Zwitserland, waar Lau en Daan onze docenten waren. The rest is history…
Bij Tranceformation geven we samen de Daily Life Inspiration mornings, de workshops Manifest your Life & Work en datgene wat er verder nog mag ontstaan. Marie-Lotte geeft de training ‘Uit je hoofd in je hart’. 
Wij kijken er naar uit jullie te ontmoeten.

Dit bieden we jou

Herken jij ook dat je leven prima verloopt maar ergens voelt dat je meer uit je leven kunt halen? In deze experience gaan we in drie stappen aan de slag om jouw droomleven te manifesteren. De handvatten die je meekrijgt kun je inzetten voor je privé-leven en je werk.
Training Uit je hoofd in je hart. Herontdek hoe jouw hart en intuïtie jou leiden in je persoonlijke ambities. In vijf online lessen bespreekt Marie-Lotte componenten van bewust leven en leg je de basis te leven en werken vanuit wie je werkelijk bent.
Vanaf november verzorgen Marie-Lotte en Jill om de week een welkome break in jouw (werk)week. Je kunt gratis deelnemen aan de ochtend live die om 9:00 uur start en die je als een momentje voor jezelf kunt gebruiken.
Doe jij mee?

Onze Soul Manifestation docenten