Wij hebben een voorliefde voor retraites. De magie van samen zijn op een fijne plek terwijl we genieten van onze gezamenlijke liefde zorgt voor verdieping in vele opzichten. Tijdens een retraite laten we ons altijd leiden door onze gidsen en uit ervaring weten we dat deze afstemming precies klopt bij de groep die samenkomt. Hieronder vind je onze retraites met elk een eigen specialisatie. 


Dit bieden we jou

Diana, Laura, Nancy en Yvette faciliteren in afstemming “trance & more’ waardoor de verbinding met jouw ziel en gidsen versterkt en jouw unieke potentieel verder ontpopt.


De mediumschap verdieping is voor degenen die de basis al hebben gelegd wat betreft hun intuïtie en mediumschap. Tijdens deze week gaan wij dieper in op jouw mediumschap kwaliteiten.
Door de trance staten en healing te gaan ontwikkelen zul je bemerken dat jouw verbinding met het ongeziene veld sterker en helderder wordt en ga jij steeds meer ervaren wat voor soort medium jij bent. Dit ga je tijdens de week ontdekken. 

Reviews

Wat anderen over ons zeggen…

Wendy

“Dank jullie wel voor de prachtige week die ik heb mogen ervaren. Diepe dankbaarheid voor jullie voor alles wat er is ontstaan. Voelde mij gedragen in liefde, het heeft me zoveel gebracht. De veiligheid die jullie mij gaven in het aangaan van mijn angst en onzekerheid, maakte dat ik me durfde open te stellen, liefdevol omarmd door het warme bad waar ik mij in bevond. De herkenning in de kwetsbaarheid, de kracht van jullie woorden, het resoneerde en herkende me zo daarin, zo voelbaar en helend.”

Heb je een vraag over onze website, een opleiding of een bijeenkomst? Stuur ons dan gerust een bericht via dit formulier, dan koppelen we je aan de juiste persoon.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.