De mediumschap verdiepingsweek is voor degenen die de basis al hebben gelegd wat betreft hun intuïtie en mediumschap. Tijdens deze week gaan wij dieper in op jouw mediumschap kwaliteiten. Wij kijken waar jij staat in jouw ontwikkeling en zullen jou van hieruit verder begeleiden.

Data

7 – 11 oktober 2024


Locatie

Hoegaarden Belgie

Bijdrage

Vanaf Euro 795

Wanneer is deze retraite iets voor jou?

Mediumschap is een weg waarbij alles in jou wordt aangeraakt en waar jij je vooral ook bewust wordt waar jij tegenaan loopt. Tijdens deze week kijken wij naar wat jouw aandachtspunten zijn. Ook persoonlijke ontwikkeling is hierbij een heel belangrijk onderdeel. Wij vinden het belangrijk dat dit onderdeel wordt aangeraakt juist om jou te laten ontdekken welk medium jij bent. Wij zijn hierin allemaal uniek en wij willen vooral jouw uniekheid naar voren halen.
Wij zijn van mening dat iedereen een medium is maar dat het een keuze is of jij je hierin verder wilt ontwikkelen. Het is vaak een diep verlangen van binnen wat maakt dat jij deze weg inslaat.
Voor ons is een veilige ruimte creëren en hieruit alles laten ontstaan de manier om nog dieper te gaan waardoor jij nog meer in je kracht komt te staan.
Medium is geen beroep maar een roep vanuit de ziel. Wij nemen je bij de hand en lopen graag een stukje met jou mee.
Diana en Laura organiseren al meer dan 15 jaar retraiteweken. Het voelt voor hen beiden als een voorrecht om hun expertise en ervaringen met eenieder die zich hierin geroepen voelt te delen.
Zij werken beiden als medium en docent en geven naast de retraites al jaren les in het mediumschap, trance, healing, meditatie en persoonlijke ontwikkeling.

De begeleiders van deze retraite zijn

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

Intuïtie; vertrouwen in jezelf en spirit
Persoonlijke ontwikkeling; hoe integreer jij intuïtie en mediumschap in jouw leven
Mediumschap in privé consulten
Demonstratie mediumschap
In de power zitten
Ge
ïnspireerd spreken
Ethiek in het mediumschap

Ja, ik meld mij aan voor Retraite Mediumschap Verdieping

2024
7 – 11 oktober 2024 in Hoegaarden België.
Kosten: 1 persoonskamer is Euro 825 en 2 persoonskamer is Euro 795


Nadat we je aanmelding hebben ontvangen sturen wij je een email met meer details.


Ja, ik meld mij aan voor de retraite Mediumschap Verdieping

825.00