Deze week is voor degenen die al wat ervaring hebben met trance en de verschillende trance staten.
Wij gaan ons tijdens deze week verdiepen in jouw trance en ontdekken welke kwaliteiten jij je als trance medium al eigen hebt gemaakt. Wij gaan van daaruit verder de verdieping in.

Data

18 t/m 23 maart 2024 (VOL)


Locatie

Hoegaarden, Belgie

Bijdrage

Vanaf Euro 895

Wanneer is deze retraite iets voor jou?

Wij gaan blenden en afstemmen op het ongeziene veld. Jij zal jouw spiritteam nog beter leren kennen zodat zij samen met jou precies datgene kunnen laten ontstaan waar jouw ziel naar verlangd maar ook hoe zij met jou als instrument willen werken. 
Trance mediumschap is je laten inspireren door je begeleiders vanuit de ongeziene wereld. Het ontwikkelen in de trance begint met het leren om zelf steeds meer uit de weg te gaan zodat Spirit met jou kan werken. Je komt door steeds meer uit de weg te gaan in een andere bewustzijnsstaat.
Door de blending en het steeds dieper ‘zakken’ in de trance staten ga je steeds beter ontdekken hoe het voor jou werkt. Je zult tijdens het ontwikkelen in de trance staten steeds meer uitgedaagd worden en dan vooral door je eigen mind, alle gedachtes welke er eerst zijn. Door steeds vaker af te stemmen en te blenden zul je bemerken dat het steeds stiller wordt in jou en jij steeds beter uit de weg kunt gaan.
Je leert steeds meer in overgave te gaan. Het begint met het ontvangen van inspiratie vanuit het ongeziene veld en hoe dieper je mettertijd zakt en in de trance staten komt hoe minder ruis er op de lijn komt van onze eigen gedachten en overtuigingen waardoor jij meer en meer uit de weg kunt gaan en Spirit met jou kunt laten werken.
Eenmaal in de trance staten is er zoveel moois mogelijk en is voor een ieder weer anders zoals bijvoorbeeld healing, schrijven, spreken, tekenen. Allemaal prachtige tools die jouw spiritteam via jou kan laten ontstaan.
Er zijn verschillende soorten en fases van trance mediumschap.
Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. trance speaking en healing en schrijven vanuit de trance staten. Maar bovenal ga jij ontdekken welke vorm van trance er op dat moment het sterkst bij jou aanwezig is, wij laten Spirit zijn werk doen. In de trance ontwikkelen vergt geduld en overgave maar hoe vaker je zit hoe meer jij gaat ervaren.
Het is één van de meest magische en liefdevolle verbindingen die je kunt ervaren met de spirituele wereld.

De begeleiders van deze retraite

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

– Je afstemmen met het ongeziene veld;
– je team van uit het ongeziene veld (beter) leren kennen;
– Verschillende vorm van trance ontdekken, van meditatieve staat tot steeds diepere trance staat.

Ja, ik meld mij aan voor de retraite Trance Verdiepingsweek

2024
18 maaart t/m 23 maart
(VOL)
Wil je graag meer informatie over wanneer de volgende retraite wordt georganiseerd, stuur ons een berichtje via onderstaand formulier.