Ga jij mee met deze unieke week waarin wij trance en ( trance ) healing met elkaar gaan verbinden en waar jij gaat ontdekken op welke manier jouw team vanuit het ongeziene veld met jou werkt.
Deze week is bedoeld voor hen die zich hier verder in willen verdiepen en het verlangen voelen om als instrument te fungeren voor het ongeziene veld.
Door de trance staten en healing te gaan ontwikkelen zul je bemerken dat jouw verbinding met het ongeziene veld sterker en helderder wordt en ga jij steeds meer ervaren wat voor soort medium jij bent. Dit ga je tijdens de week ontdekken. 

Data

Wordt in 2025 gepland


Locatie

Hoegaarden, België

Bijdrage

Vanaf Euro 795

Wanneer is dit retraite iets voor jou?

De week wordt gegeven met een kleine groep, maximaal 8 deelnemers. Hierdoor hebben wij alle tijd en ruimte om een ieder die aan deze week meedoet persoonlijk te begeleiden.
Tijdens het ontwikkelen in de trance en in healing wordt ook jouw persoonlijkheid aangeraakt. Wij vinden het belangrijk dat al deze facetten worden belicht, zonder hierin te verzanden. Het bewust worden van wat er in jou gebeurt als jij je afstemt en wat jou eventueel belemmerd is ook belangrijk om mee te nemen en heeft ook alles te maken met jouw ontwikkeling.
Onderwerpen die aan bod komen zijn:
– Afstemmen met het ongeziene veld.
– Je team vanuit het ongeziene veld (beter) leren kennen
– Verschillende vormen van trance ontdekken; van een meditatieve staat tot een steeds diepere trance staat.
– Verschillende vormen van healing ontdekken; o.a. afstandshealing, fysieke healing en emotionele healing.
– Onze ervaring is dat het afstemmen en het zakken in de trance staten ons mediumschap en onze healing kwaliteiten verder verdiept waardoor het een prachtige combinatie is.
Onze weken zijn altijd in afstemming met het ongeziene veld waardoor een ieder die in de groep zit mag ontvangen en ontwikkelen wat voor hen op dat moment de bedoeling is.
Voor ons is een veilige ruimte creëren het allerbelangrijkste als wij met een groep samen zijn, hierdoor is er openheid en ontstaat er niet alleen in jou maar voor de hele groep een mooie fundering om vanuit te gaan werken.
Diana en Laura organiseren al meer dan 15 jaar retraite weken. Het voelt voor hen beiden als een voorrecht om hun expertise en ervaringen met een ieder die zich hierin geroepen voelt te delen.
Zij werken beiden als medium en docent en geven naast de retraites al jaren les in het mediumschap, trance, healing, meditaties en persoonlijke ontwikkeling.

De begeleiders van deze retraite zijn

Ja, ik meld mij aan voor retraite Trance Healing

2025
Data worden nader bekend gemaakt.
Wil je op de hoogte gehouden worden vul dan onderstaand formulier in.