Ben jij nieuwsgierig wat mediumschap en trance voor jou kan betekenen en
voel jij de roep om je hierin te gaan ontwikkelen?
Deze week is bedoeld voor hen die hun eerste stappen in het mediumschap en in de trance staten willen ontdekken. Onze ervaring is dat het afstemmen en het zakken in de trance staten ons mediumschap verdiept waardoor het een prachtige combinatie is om (verder) te gaan ontwikkelen en ontdekken.

Data

26 t/m 31 mei 2024 (VOL)

Locatie

Hoegaarden, Belgie

Bijdrage

Vanaf Euro 895

Wanneer is deze retraite iets voor jou?

De week wordt gegeven met een kleine groep, maximaal 8 deelnemers. Hierdoor hebben wij alle tijd en ruimte om een ieder die aan deze week meedoet persoonlijk te begeleiden.
Het ontwikkelen in het mediumschap en trance is namelijk zoveel meer dan contact met overleden dierbaren en gidsen, het is ook een weg waarin jouw persoonlijkheid aangeraakt wordt. Wij vinden het belangrijk dat al deze facetten worden belicht, zonder hierin te verzanden. Het bewust worden van wat er in jou gebeurt als jij je afstemt en wat jou eventueel belemmerd is ook belangrijk om mee te nemen en heeft ook alles te maken met jouw ontwikkeling.
Onze weken zijn altijd in afstemming met het ongeziene veld waardoor een ieder die in de groep zit mag ontvangen en ontwikkelen wat voor hen op dat moment de bedoeling is.
Voor ons is een veilige ruimte creëren het allerbelangrijkste als wij met een groep samen zijn, hierdoor is er openheid en ontstaat er niet alleen in jou maar voor de hele groep een mooie fundering om vanuit te gaan werken.
Diana en Laura organiseren al meer dan 15 jaar retraiteweken. Het voelt voor hen beiden als een voorrecht om hun expertise en ervaringen met eenieder die zich hierin geroepen voelt te delen.
Zij werken beiden als medium en docent en geven naast de retraites al jaren les in het mediumschap, trance, healing, meditaties en persoonlijke ontwikkeling.

De begeleiders van deze retaite

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

– Intuïtie; vertrouwen in jezelf en spirit;
– Persoonlijke ontwikkeling; hoe integreer jij intuïtie en mediumschap in jouw leven;
– Mediumschap in privé consulten;
– Demonstratie mediumschap;
– In de power zitten;
– Verschillende trance staten ontdekken en ervaren;
– Van ge
ïnspireerd spreken tot verschillende trance staten.

Ja, ik meld mij aan voor de retraite Mediumschap & Trance week

2024
26 mei t/m 31 mei
(VOL)
Wil je graag meer informatie over wanneer de volgende retraite wordt georganiseerd, stuur ons een berichtje via onderstaand formulier.