De Trance en Soul Mediumschap opleiding is een opleiding waarin je niet alleen de Trance-staten gaat ontdekken maar ook, met gebruik van Soul mediumschap, je eigen ziel en die van een ander in haar potentie beter leert kennen en verwoorden. Deze combinatie zorgt voor een verdieping van trance.
Trance is een staat waarin jij als medium vanuit een andere bewustzijnsstaat fungeert als ‘instrument’ voor de ongeziene wereld. Het vergt veel oefening, geduld en overgave om in deze staat te komen. Ieder medium is hierin uniek en jij zal tijdens jouw ontwikkeling gaan ontdekken welke manier van werken het beste bij jou past.


Data

Vanaf 5 oktober ’24


Locatie

Oud-Beijerland

Bijdrage

Euro 660


Tijd

10.00 – 16.00 uur

Wanneer is deze opleiding iets voor jou?

Voel jij het verlangen om je spirit-team (nog beter) te leren kennen
en wil jij ontdekken wat er in de trance staten bij jou ontstaat
dan is deze opleiding zeker wat voor jou.

In de trance staten zijn er verschillende vormen van doorgeven mogelijk
vanuit de spirituele wereld, o.a. Trance-speaking, Trance-healing, Schilderen, Schrijven en Muziek.

Voor trance en soul ben je nooit uit-ontwikkeld en
Laura neemt jou graag bij de hand om samen deze ontwikkeling 
verder uit te diepen.


De docent van deze opleiding is

Trance Mediumschap


Trance mediumschap is je laten inspireren door je begeleiders vanuit de ongeziene wereld. Het ontwikkelen in de trance begint met het leren om zelf steeds meer uit de weg te gaan zodat Spirit met ons kan werken. Je komt door steeds meer uit de weg te gaan in een andere bewustzijnsstaat.
Het begint met het blenden dat wil zeggen eerst leren ‘zakken’ en hierdoor steeds beter gaan ontdekken hoe het voor jou werkt. Je zult tijdens het ontwikkelen in de trance staten steeds meer uitgedaagd worden en dan vooral door je eigen mind, alle gedachtes welke er eerst zijn. Door steeds vaker af te stemmen en te blenden zul je bemerken dat het steeds stiller wordt in jou en jij steeds beter uit de weg kunt gaan.
Je leert steeds meer in overgave te gaan. Het begint met het ontvangen van inspiratie vanuit het ongeziene veld en hoe dieper je mettertijd zakt en in de trance staten komt hoe minder ruis er op de lijn komt van onze eigen gedachten en overtuigingen waardoor jij meer en meer uit de weg kunt gaan en Spirit met jou kunt laten werken.
Je leert je eigen spiritteam kennen en zij zullen samen met jou precies datgene bij jou laten ontstaan waar jouw ziel naar verlangd. Eenmaal in de trance staten is er zoveel moois mogelijk en is voor een ieder weer anders zoals bijvoorbeeld healing, schrijven, spreken, tekenen. Allemaal prachtige tools die jouw spirit-team via jou kan laten ontstaan.
Er zijn verschillende soorten en fases van trance mediumschap.
Inspiratie: spreken en schrijven
Lichte trance staat: je bent je bewust
Diepere trance: geluiden om je heen lijken ver weg
Trance waarbij gidsen door je heen kunnen praten
Diepe trance waarbij je niets meer hoort,
hieruit kan fysiek mediumschap ontstaan
Trance healing
Tijdens deze opleiding zullen wij de verschillende trance staten onderzoeken en ervaren.


Soul Mediumschap

Soul mediumschap is het ontdekken van jouw zielsverlangen, door de trance staten te ontwikkelen kom je ook persoonlijke stukken tegen die jij zou kunnen zien als belemmeringen maar door deze niet (meer) uit de weg te gaan en deze met compassie en liefde te omarmen ervaar jij een steeds diepere verbinding met wie jij in wezen bent. Dit maakt dat jij beter kunt zakken in de trance en jij hun boodschappen en inspiratie steeds beter zal horen – voelen.
Soul mediumschap legt de nadruk op de boodschappen vanuit de ongeziene wereld van overledenen of begeleiders, maar stelt je ook in staat om je ziel en die van een ander en haar potentie te leren voelen en te leren verwoorden.
Trance en soul mediumschap ontwikkelen vergt geduld en overgave maar hoe vaker je zit hoe meer jij gaat ervaren.
Het is één van de meest magische en liefdevolle verbindingen die je kunt ervaren met de spirituele wereld.


Aanmelden
opleiding
Trance & Soul Mediumschap

2024/2025
5 oktober, 26 oktober, 23 november, 7 december, 11 januari en 8 februari

*Er is mogelijkheid om in 2 termijnen te betalen.
Heb je hier vragen over stuur dan een mail naar info@tranceformation.nl


Ja, ik meld mij aan voor de Opleiding Trance & Soul Mediumschap

660.00

Beschrijving

*Bij de aankoop van deze opleiding ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.