“I am in you and you in me,
Mutual in Divine Love.”
Deze quote van William Blake geeft voor mij de diepe verbondenheid weer tussen de mensheid en de spirituele wereld. Het herinnert me er dagelijks aan dat het niet twee werelden zijn, maar dat wij een onderdeel zijn van het universum en het goddelijke van dit universum tegelijkertijd binnenin ons leeft.
In 2016 kwam ik voor het eerst in aanraking met het mediumschap, waarin ik de brug vond tussen het aardse en het spirituele leven. Via het mediumschap mag ik een stem geven aan degenen die niet meer bij ons zijn, iets mooiers en liefdevollers is er in mijn optiek niet.

Na de trance- en mediumschap opleidingen te hebben afgerond heb ik enige tijd stage gelopen bij Laura en Diana aan het LevensCollege, om hier vervolgens zelf docent te worden in het mediumschap.
In 2023 was het tijd voor een nieuwe stap en hebben wij met zes inspirerende vrouwen Tranceformation opgericht. 


Waar houd ik me verder mee bezig?

Naast het mediumschap heb ik een grote liefde voor de leer van de Angelologie. Deze mystieke leer van de engelen is voor mij pure magie gebleken. De liefde, het vertrouwen en de steun van deze prachtige wezens is z ó voelbaar. In mijn lessen combineer ik de Angelologie met de leer van de Kabbalistische levensboom. Door deze beide eeuwenoude leren samen te voegen krijgt de liefdevolle begeleiding van de engelen bedding in de wijsheid van de universele krachten van de Kabbalah.
Ik laat mij bij de lesdagen graag leiden door mijn spiritteam, de begeleiders vanuit een wereld die ik zo liefheb. Vanuit dat vertrouwen en die begeleiding mag ik mijn kennis van de spirituele wereld overdragen.
Je kan mij vinden bij de trainingen: De Mystieke Engelenwijsheid, Intuïtie en Mediumschap, Trance Mediumschap en De Kabbalah  
Samen met Laura, Diana en Yvette organiseer ik verder jaarlijks de Tranceformation retraite.

Daarnaast heb ik een praktijk aan huis voor mediumschap consulten, zowel live als online.

Wil je hiervoor een afspraak stuur mij dan gerust een email via nancy.szkudlarek@gmail.com.


Binnen Tranceformation geef ik:

Tijdens de Divine Healing Circle nodigen we onze spirituele begeleiders uit om healing mogelijk te maken voor iedereen die de cirkel vormt. Wij, Diana, Laura, Nancy, Yvette, Jill en Marie-Lotte zijn daarbij instrument om healing door ons heen te laten stromen en te faciliteren dat deze helende energie ook door alle aanwezigen kan stromen.

Kom in contact met mij

Social media

Telefoon

06 45 03 65 28