“I am in you and you in me,

Mutual in Divine love.”

Na een paar jaar met veel plezier les te hebben gegeven aan het LevensCollege was het tijd voor een nieuwe stap: Tranceformation.

Nadat ik mijn trance- en mediumschap opleidingen had afgerond ben ik gevraagd om stage te lopen bij Laura en Diana aan het LevensCollege. Een uitdaging die ik met beide handen heb aangepakt, zo heb ik het docentschap in de loop der jaren mogen leren bij de jaaropleiding intuïtie en mediumschap. Ik heb een grote passie voor het mediumschap omdat ik een stem mag geven aan degenen die niet meer bij ons zijn, iets mooiers en liefdevoller is er in mijn optiek niet.

Daarnaast heb ik een grote liefde voor de leer van de Angelologie. Het mystieke van de engelen, de liefde, de support en het vertrouwen is voor mij pure magie. En in combinatie met de leer van de Kabbalistische levensboom is dat echt iets waar ik heel enthousiast over ben. Ik volg al jaren lessen over de Kabbalah, de kennis en de wijsheden over de universele krachten vind ik zo inspirerend.

Ik laat mij bij de lesdagen graag leiden door mijn spiritteam, de begeleiders vanuit een wereld die ik zo lief heb. Vanuit dat vertrouwen en die begeleiding zal ik mijn lessen geven.  

Je kan mij vinden bij de trainingen:

De Mystieke Engelenwijsheid
Intuïtie en Mediumschap
De Kabbalah 


Samen met Laura, Diana en Yvette organiseer ik verder jaarlijks de Tranceformation retraite.

Waar houd ik mij verder mee bezig? 

Ik heb een praktijk aan huis voor privé consulten, die tegenwoordig ook prima online kunnen.