Intuïtie is een gevoel en een innerlijk weten. Een weten vanuit je hart, dat voorbij gaat aan rationele overwegingen. De kunst is te leren luisteren naar dit innerlijk weten en daar iets mee te doen. Het brengt je dichter bij jezelf en jouw weg zal zich steeds meer gaan ontvouwen. Wie ben jij en wat is jouw zielsverlangen.
Mediumschap is het uitwisselen van informatie tussen het geziene en het ongeziene, vanuit de wereld van liefde en licht, de wereld die wij niet zien maar wel voelen.Een medium heeft het vermogen om te communiceren met overleden dierbaren, gidsen en begeleiders vanuit het ongeziene veld. Ieder mens heeft de capaciteit om te gaan werken als medium. Wij hebben allemaal mediamieke gaven en tijdens deze opleiding ga je ervaren welk medium jij bent!
Voel jij het verlangen om je meer te gaan verbinden met wie jij werkelijk bent? Wil je meer gaan leven en luisteren naar jouw innerlijk weten ? Wil jij leren om contact te maken met overleden dierbaren en om hen een stem te geven? De opleiding Intuïtie en Mediumschap ontwikkelt jouw gevoeligheid en intuïtie
Deze opleiding is ontwikkeld en wordt gegeven door Diana Mulock Houwer, Laura Hertel en Nancy Szkudlarek. Zij zijn allen al jaren werkzaam als medium en spiritueel coach. Zij geven vanuit Tranceformation lezingen, demonstraties mediumschap, opleidingen, retraite-weken en privé-consulten. Zij hebben ruime ervaring met coaching modellen vanuit de psychologie, meditatie en spirituele bewustwording.


Dit bieden we jou

Mediumschap is het uitwisselen van informatie tussen het geziene en ongeziene vanuit de wereld die wij niet zien maar wel voelen.
Je overgeven aan de spirituele wereld en in vertrouwen laten leiden. Wil jij een instrument voor de spirituele wereld zijn en hen een stem geven? Voel je dan welkom.

Reviews

Wat zeggen anderen over ons…

Sarah 

“Nuchter, liefdevol, inspirerend, vol humor en hartverwarmend. Deze woorden slaan zowel op de “juffen” Laura en Diana als op de lessen in het mediumschap die zij geven. Ik heb genoten van de opleidingen en de retraites. Er wordt vaak gezegd ‘In het mediumschap ben je nooit uitgeleerd’, en daar ben ik blij om, want dat betekent dat ik nog af en toe lessen mag volgen bij deze leuke vrouwen.”