“Leer naar de stem van je hart luisteren ontvouwen en creëer zo wat jouw echt gelukkig maakt.” 
Als jong meisje was ik al nieuwsgierig naar het hoe, wat en waarom van alles wat mijn pad kruist. Werd mijn aandacht getrokken naar de psyche van de mens en was ik geïntrigeerd door de zoektocht naar wijsheid én spiritualiteit.
Na jaren te hebben gewerkt als advocaat arbeidsrecht was ik toe aan een nieuwe work-life balance met meer aandacht voor het hart. Begin 2014 verhuisde ik voor zeven jaren naar New Orleans, USA, en daarna Guatemala-city. Daar bezocht ik, naast mijn baan als HR-director van een internationaal bedrijf, diverse healing en bewustwording scholen.
 Het radicaal volgen van mijn hart heeft mij zoveel levensvreugde gegeven dat ik een sterke passie voelde na het behalen van diverse binnen- en buitenlandse licenties mijn opgedane kennis en wijsheid te delen met anderen via diverse kanalen. Dat ook zij aangeraakt worden door het Hart en de spirituele wereld om hun grootste potentieel te leven. Ik schreef over deze ontwikkelingsreis het leer- lees- en doeboek “Uit je hoofd in je hart, meer geluk thuis en in je werk”. 

Waar houd ik me verder mee bezig?

Ik inspireer en begeleid graag mensen om de weg naar hun hart te (her)vinden. En hun talenten en kracht te ontrafelen. Om vervolgens hen te helpen hoe ze deze authentieke versie van zichzelf kunnen neerzetten om hun potentieel te optimaliseren. Ook werk ik samen met bedrijven ter ondersteuning van vraagstukken, transities en bewustwording en als Vertrouwenspersoon.

Binnen Tranceformation ben ik te vinden onder ‘Soul Manifestion’ en geef ik de Manifest YOUR Life & Work training, Inspiration Wednesday mornings, de Uit je hoofd in je hart training en de healing circles. 
Ik kijk er naar uit je binnenkort te ontmoeten!
Een liefdevolle groet,
Marie-Lotte
Voor meer informatie over mijn 1op1 en groepscoaching aanbod kun je hier terecht. 
In mijn boek  Uit je hoofd in je hart, meer geluk thuis en in je werk nodig ik je uit op zoek te gaan naar wie je werkelijk bent en wat jou gelukkig maakt. Via mijn persoonlijke verhaal, recente onderzoeken, methoden en tips neem ik je mee op weg naar verandering. Je bent het waard om vol magie, energie en in balans door het leven te gaan.
 Je kunt ook luisteren naar de  Uit je hoofd in je hart – de Podcast    voor een bezield leven vanuit het hart. 
 Als je wilt weten waar en wanneer in Nederland ik een lezing geef of meer informatie wil over mijn 1:1 en groepsaanbod voor particulieren, ondernemers en bedrijven kun je terecht op mijn website  marielotteesser.nl.
 En voor meer hart-inspiratie en tips kun je me volgen op instagram:  marielotte.esser of de diverse door mij geschreven blogs en artikelen lezen op mijn  inspiratiepagina.

Binnen Tranceformation geef ik:

Jouw lichaam is het instrument waardoor je ‘de healingenergie’ laat stromen naar de ontvanger. Dit vergt vertrouwen en overgave, je zult deze twee kwaliteiten ervaren en jezelf op de proef stellen onder begeleiding van Diana en Jill.
Herken jij ook dat je leven prima verloopt maar ergens voelt dat je meer uit je leven kunt halen? In deze experience gaan we in drie stappen aan de slag om jouw droomleven te manifesteren. De handvatten die je meekrijgt kun je inzetten voor je privé-leven en je werk.
Tijdens de Divine Healing Circle nodigen we onze spirituele begeleiders uit om healing mogelijk te maken voor iedereen die de cirkel vormt. Wij, Diana, Laura, Nancy, Yvette, Jill en Marie-Lotte zijn daarbij instrument om healing door ons heen te laten stromen en te faciliteren dat deze helende energie ook door alle aanwezigen kan stromen.

Kom in contact met mij

Social media

Telefoon

06 25 38 99 94

Mail

hello@marielotteesser.nl

Mijn website