“Leer naar de stem van je hart luisteren ontvouwen en creëer zo wat jouw echt gelukkig maakt.” 
Lieve mooie mensen,
Tijdens een vierdaagse bij het fysieke trance medium Scott Milligan heb ik veel gevoeld, gezien, gehoord en mee mogen maken. Een waanzinnige en onvergetelijke ervaring waarbij het mij wederom duidelijk is geworden hoe fenomenaal de Universele Intelligentie is. 
Tijdens het zitten in de power, maar ook via kaarten en readings van andere deelnemers, kreeg ik steeds dezelfde woorden door: ‘Ga de wereld in’ ‘Zing je eigen lied’ ‘Vrijheid en plezier’.
Het werden dagen om te re-connecten, te re-chargen en… te re-focussen. Ik kwam thuis bij mijn ware essentie en puzzelstukjes vielen op hun plek. Er valt nog zoveel te ontdekken, te leren en te groeien in de verschillende lagen van mijn bewustwording, maar ook in de verschillende lagen van het mediumschap, om meer en meer een zuiverder instrument te kunnen worden. En zo uit te kunnen groeien tot de missionaris die ik wil zijn; het creëren van bewustzijn en het verspreiden van licht. Leven vanuit het hart.
Om mijn unieke zielenpad vanuit mijn hart te kunnen volgen heb ik daarom besloten om Tranceformation te verlaten. We blijven verbonden met elkaar, maar gaan daarbinnen onze eigen weg.
Ik dank iedereen en in het bijzonder Yvette, Laura, Diana, Nancy en Jill, voor de vriendschap, het vertrouwen, de lessen die ik heb mogen leren en voor de bijzondere momenten.
En wij? Wij ontmoeten elkaar, daar waar ons pad zich mag kruizen. Ik wens jullie voor 2024 een prachtig en liefdevol nieuw jaar in goede gezondheid toe. 
Veel liefs, Marie-Lotte

Waar houd ik me verder mee bezig?

Ik inspireer en begeleid graag mensen om de weg naar hun hart te (her)vinden. En hun talenten en kracht te ontrafelen. Om vervolgens hen te helpen hoe ze deze authentieke versie van zichzelf kunnen neerzetten om hun potentieel te optimaliseren. Ook werk ik samen met bedrijven ter ondersteuning van vraagstukken, transities en bewustwording en als Vertrouwenspersoon.
Voor meer informatie over mijn 1op1 en groepscoaching aanbod kun je hier terecht. 
In mijn boek  Uit je hoofd in je hart, meer geluk thuis en in je werk nodig ik je uit op zoek te gaan naar wie je werkelijk bent en wat jou gelukkig maakt. Via mijn persoonlijke verhaal, recente onderzoeken, methoden en tips neem ik je mee op weg naar verandering. Je bent het waard om vol magie, energie en in balans door het leven te gaan.
 Je kunt ook luisteren naar de  Uit je hoofd in je hart – de Podcast    voor een bezield leven vanuit het hart. 
 Als je wilt weten waar en wanneer in Nederland ik een lezing geef of meer informatie wil over mijn 1:1 en groepsaanbod voor particulieren, ondernemers en bedrijven kun je terecht op mijn website  marielotteesser.nl.
 En voor meer hart-inspiratie en tips kun je me volgen op instagram:  marielotte.esser of de diverse door mij geschreven blogs en artikelen lezen op mijn  inspiratiepagina.

Kom in contact met mij

Social media

Telefoon

06 25 38 99 94

Mail

hello@marielotteesser.nl