“Preach what you practice”
Preach what you practice is mijn lijfspreuk en ook iets wat ik elke dag probeer na te streven.
Mijn grootste passie is mensen bewust maken van wie ze in essentie zijn.
Dit verlangen is ontstaan omdat ikzelf jarenlang niet heb begrepen of heb gevoeld wie ik in wezen echt ben. Van kinds af aan was ik al gevoelig, waardoor ik de maatschappij waarin ik leefde niet begreep.
Door gebeurtenissen in mijn leven werd ik elke keer weer met mijzelf geconfronteerd en ben ik steeds verder van mijzelf verwijderd. Tot het moment waarop ik zo voelde dat het zoeken naar antwoorden en hulp die ik zocht én kreeg alleen nut heeft als ikzelf ook echt de keuze maak om beter te worden en weer echt te gaan leven.

Dit is het begin geweest van een weg waarin zelfhealing en zelfreflectie mij hebben gemaakt tot de persoon die ik vandaag ben. Ontwikkelen is niet iets wat wij buiten onszelf 


Je bent al heel… Je hoeft niks te worden… behalve jezelf.
Mediumschap en mijn ontwikkeling hierin zijn voor mij de weg geweest voor persoonlijke groei en het weer gaan houden van mijzelf. Het is een lange weg geweest waarin ik mij steeds meer bewust werd van het feit dat zodra jij als mens de confrontatie durft aan te gaan met alles wat je meemaakt en vooral geen oordeel hebt over alle emoties die jij voelt, jij uiteindelijk groeit als mens en meer in je kracht durft te gaan staan.
Een grote passie van mij is dan ook om mensen hiervan bewust te maken, ze te leren ervaren hoe het is als je alles van jezelf omarmt. Dan zal jij niet alleen maar meer van jezelf houden, maar ook steeds meer je eigen waarheid gaan leven. Door mijn hart te volgen en elke keer weer te blijven luisteren naar mijn begeleiders ontvouwt zich mijn weg. Een instrument zijn voor de ongeziene wereld is mijn diepste verlangen en voelt als mijn zielsmissie.
Spreken voor groepen is een hele grote liefde van mij. Dat de woorden vanuit het ongeziene veld via mij worden gedeeld met eenieder die aanwezig is. Dit doe ik o.a. tijdens het geven van demonstraties, visualisaties, meditaties en lezingen.
Ik voel mij elke dag weer dankbaar dat ik mijn levensmissie mag leven.


Waar houd ik me verder mee bezig?

Een grote liefde van mij is mediteren en om mensen een diepe staat van ontspanning te laten ervaren. Een staat waarin ik jou mee neem in het veld van liefde, inspiratie en heling. Al meer dan 15 jaar geef ik meditatielessen en ik heb in de loop der jaren al veel mensen deze diepe staat van ontspanning kunnen laten ervaren. Tegenwoordig ervaar ik dat de meditaties niet meer vanuit mij maar vanuit het ongeziene komen. De meditaties die ik geef zijn in afstemming met dit veld. Ik laat mij leiden door de woorden en de beelden die ik ontvang en laat van hieruit de visualisatie ontstaan.
Binnen Tranceformation geef ik samen met Diana en Nancy de opleidingen Intuïtie & Mediumschap en Trance. En samen met Yvette geef ik twee keer per maand online de Divine Love Circle. Samen organiseren wij meerdere keren per jaar retraites in binnen- en buitenland op het gebied van intuïtie en mediumschap, trance en healing. 


Binnen Tranceformation geef ik:

Wil jij een instrument voor de spirituele wereld zijn en hen een stem geven?
Je overgeven aan de spirituele wereld en in vertrouwen laten leiden?
Voel je dan welkom 
onder begeleiding van Laura.


Mediumschap is het uitwisselen van informatie tussen het geziene en het ongeziene, vanuit de wereld van liefde en licht, de wereld die wij niet zien maar wel voelen. 
We laten ons in deze cirkel inspireren door de zachte en liefdevolle godin Kuan Yin. Zij staat voor de goddelijke vrouwelijke energie, voor liefde en compassie. Via healing met en bekrachtiging van deze energie komt onze mannelijke energie ook in balans.

Kom in contact met mij

Social media

Telefoon

06 28 57 86 25

Mail

info@spirituelecirkelhw.nl

Social Media