“Preach what you practice.”

Mijn grootste passie is mensen bewust maken van wie ze in essentie zijn. Van kinds af aan was ik al gevoelig, waardoor ik de maatschappij waarin ik leefde niet begreep en ik mij afsloot voor de buitenwereld. Ik keerde steeds meer naar binnen. Mijn grootste inzicht kreeg ik toen ik in het ziekenhuis lag omdat ik een TIA / beroerte had gehad. De angst om dood te gaan was er niet, er was een rotsvast vertrouwen dat het goed zou komen. 

Mediumschap en mijn ontwikkeling hierin zijn voor mij dé weg geweest voor persoonlijke groei en ik ben weer gaan houden van mijzelf. Het is een lange weg geweest waarin ik mij steeds meer bewust werd van het feit dat zodra jij als mens de confrontatie durft aan te gaan met alles wat je meemaakt en vooral geen oordeel hebt over alle emoties die jij voelt, jij uiteindelijk groeit als mens en meer in je kracht durft te gaan staan.

Een grote passie van mij is dan ook om mensen hiervan bewust te maken, ze te leren ervaren hoe het is als je alles van jezelf omarmt. Dan zal jij niet alleen maar meer van jezelf houden, maar ook steeds meer je eigen waarheid gaan leven. 

Door mijn hart te volgen ontvouwt zich de weg. Ik voel mij elke dag weer dankbaar dat ik mijn levensmissie mag leven en dat ik dit samen mag doen met mijn (collega)vriendinnen maakt het alleen maar nóg mooier.

Samen met mijn partner Diana Mulock Houwer geef ik de opleidingen Intuïtie en mediumschap, Mediumschap verdieping en Trance.

Liefs, Laura

Waar houd ik mij verder mee bezig? 
  • Een grote liefde van mij is mediteren en om mensen een diepe staat van ontspanning te laten ervaren. Een staat waarin ik jou mee neem in het veld van liefde, inspiratie en heling. Al meer dan 15 jaar geef ik meditatielessen en ik heb in de loop der jaren al veel mensen deze diepe staat van ontspanning kunnen laten ervaren. Tegenwoordig ervaar ik dat de meditaties niet meer vanuit mij maar vanuit het ongeziene komen. De meditaties die ik geef zijn in afstemming met dit veld. Ik laat mij leiden door de woorden en de beelden die ik ontvang en laat van hieruit de visualisatie ontstaan.
  • Bij de Trance Academie Online begeleid ik mensen om in contact te komen met hun spiritteam en hun trance mediumschap.