Gratis meditatie voor jou

Alsjeblieft: jouw gratis meditatie! Ik nodig je uit om een moment te vinden in je dagelijkse routines om contact te maken met je hart. Dit is jouw innerlijke kompas die het beste met je voor heeft en die je helpt je te ontwikkelen en te doen wat bij je past. Uit je hoofd in je hart gaan is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven.

Image

GOOD MOOD
Wednesday morning

Hoe jij jouw dag start heeft een weerslag op hoe je je de rest van de dag in je hoofd, lijf en hart voelt. En of dat gehaast is of met aandacht in balans. Het is geen rocked science dat dit wat doet met de mate van stress en rust die je gedurende de dag ervaart.

Als onderdeel van de coaching trajecten bekijk ik altijd de dagelijkse routines van mijn coachees. Ze geven me gelijk een inkijkje in jouw leefwijze en welke rol het Hart inneemt in jouw way of life. Vaak nodig ik je uit om ook een spirituele routine toe te voegen om meer rust, vrijheid en energie te voelen en ervaren. Wat je geluksgevoel en productiviteit in de dag alleen maar ten goede komt. Samen kijken we wat dat voor jouw situatie en werkdag kan betekenen. 
 
Voel jij je aangesproken?
Vanaf mei start ik de eerste reeks van de
GOOD MOOD Wednesday mornings om 9:00uur via Zoom. Perfect als je een parttime dag hebt of als break in je werkweek om je (werk)dag positief en met een open hart te starten. De inschrijving is gestart via de link in mijn bio. Of stuur me een dm voor meer informatie.
 
Erg leuk om je online te ontmoeten voor inspiratie voor thuis en op je werk voor rust in je hoofd en sparkles in je hart.
 
Liefs,
Marie-Lotte