“Laat je zielsmissie ontvouwen in afstemming met je hart en in vertrouwen en overgave van het universum.” 
Ruim twaalf jaar geleden ging er een wereld voor mij open. Ik ontdekte over het bestaan van healing, de ongeziene wereld en alles wat met deze bewustwording te maken heeft. Een wereld van ontdekkingen, persoonlijke ontwikkeling en cadeautjes ontvangen en uitpakken van het universum. Dit was een zeer leerzame en fantastische reis die de magie in mijn leven heeft gebracht. Door deze transformatie ervaar ik het leven anders en geniet van ieder element dat zich voordoet, doe ik werk waar ik blij van word in een vakgebied waar ik goed in ben waardoor ik levensvreugde ervaar.
Na ruim 25 jaar internationale werkervaring op gebieden van HR, Operationeel management en ondernemerschap in de zakelijke dienstverlening ben ik op liefdevolle wijze door het universum op het pad van mijn zielsmissie gebracht.
Wie niet luistert wordt geholpen… Gedurende deze periode heb ik diverse healing-, coaching-, counseling- en massage trainingen en workshops gevolgd, alsook de opleiding Het Nieuwe Mediumschap afgerond.
Mijn droom is om alles wat ik heb geleerd en heb ervaren te delen met anderen, om jullie te inspireren en je uit te dagen om je hart te volgen en het pad van jouw zielsmissie te vinden en volgen. Ik geef jou graag zelf de handvatten om aan de slag te gaan met of bij te dragen aan jouw (spirituele) ontwikkeling en bewustwording op een doortastende manier.
Mijn kracht is om deelnemers in trainingen en workshops op hun gemak te stellen in een veilige omgeving, om hun talent, kracht en spirituele ontwikkeling in zichzelf te ontdekken en laten ontvouwen. En waar nodig geef ik je een liefdevol duwtje in je rug om zelf de stap te zetten die bijdraagt aan jouw zielsmissie en levenspad.
Graag verwelkom ik je in een van de opleidingen of workshops.
Liefs Jill

Waar houd ik me verder mee bezig?

Naast het docentschap binnen Tranceformation geef ik workshops over een ander bewustzijn creëren over de dood samen met Maartje Lute onder de merknaam ‘De Rouw Revolutie’. Wij richten ons op een totaal andere kijk en verwerking van verlies en rouw. We hebben ook een podcast opgenomen, als je het leuk vindt kun je deze beluisteren via de volgende link.

Ik heb daarnaast een Healing, coaching & massage praktijk aan huis, waar ik samen met mijn cliënten op zoek ga het vinden van hun zielsmissie, hoe de balans te vinden het dagelijks leven zodat er meer tijd voor hunzelf vrijkomt. Ik maak hierbij gebruik van o.a. systemisch werken en familie opstelling, energetische massage en healing.

Binnen Tranceformation geef ik:

Jouw lichaam is het instrument waardoor je ‘de healingenergie’ laat stromen naar de ontvanger. Dit vergt vertrouwen en overgave, je zult deze twee kwaliteiten ervaren en jezelf op de proef stellen onder begeleiding van Diana en Jill.
Tijdens de Divine Healing Circle nodigen we onze spirituele begeleiders uit om healing mogelijk te maken voor iedereen die de cirkel vormt. Wij, Diana, Laura, Nancy, Yvette, Jill en Marie-Lotte zijn daarbij instrument om healing door ons heen te laten stromen en te faciliteren dat deze helende energie ook door alle aanwezigen kan stromen.
Deze ochtenden zijn korte inspiratie momenten waarin Jill haar inzichten over diepte- en hoogtepunten met je deelt. Als we heel eerlijk zijn naar ons zelf, reflecteren en echt in de spiegel wensen te kijken, kunnen we dagelijks zoveel over onszelf leren. Wil je weten wat mijn inzichten zijn en hoe jij dat kan toepassen?
Kom dan om de week naar de Daily Life Inspiration.


Kom in contact met mij

Social media

Telefoon

06 48 17 84 02

Mail

Mijn website