“Laat je zielsmissie ontvouwen in afstemming met je hart en in vertrouwen en overgave van het universum.” 
Ruim twaalf jaar geleden ging er een wereld voor mij open. Ik ontdekte over het bestaan van healing, de ongeziene wereld en alles wat met deze bewustwording te maken heeft. Een wereld van ontdekkingen, persoonlijke ontwikkeling en cadeautjes ontvangen en uitpakken van het universum. Dit was een zeer leerzame en fantastische reis die de magie in mijn leven heeft gebracht.
Door deze transformatie ervaar ik het leven anders en geniet van ieder element dat zich voordoet.
Na ruim 25 jaar internationale werkervaring op gebieden van Sales Operationeel management en ondernemerschap in de zakelijke dienst-verlening ben ik op liefdevolle wijze door het universum op het pad van mijn zielsmissie gebracht. Wie niet luistert wordt geholpen…

Gedurende deze periode heb ik diverse healing-, coaching-, counseling- en massage trainingen en workshops gevolgd, alsook de opleiding Het Nieuwe Mediumschap en Systemisch werken afgerond.

En in deze reis ben ik er achtergekomen dat mijn talent ligt in energetisch healing werk. De samenwerking met het energetische veld brengt de magie in het leven. Binnen Tranceformation geef ik de Hands-on Healing opleiding, waarbij ik deelnemers meeneem in het ontdekken, ontwikkelen en integreren van deze magie in hun leven.

Graag verwelkom ik je in een van onze opleidingen of workshops.
Liefs Jill

Waar houd ik me verder mee bezig?

Mijn droom is om alles wat ik heb geleerd en heb ervaren te delen met anderen, om jullie te inspireren en je uit te dagen om je hart te volgen, je spiritueel te ontwikkelen en het pad van jouw zielsmissie te vinden en volgen. Ik reik je de handvatten aan om zelf aan de slag te gaan met jouw spirituele bewustwording en persoonlijke  ontwikkeling op een doortastende manier.
Mijn kracht is om deelnemers in trainingen en workshops op hun gemak te stellen in een veilige omgeving, om hun talent, kracht en spirituele ontwikkeling in zichzelf te ontdekken en laten ontvouwen. En waar nodig geef ik je een liefdevol duwtje in je rug om zelf de stap te zetten die bijdraagt aan jouw levenspad.

Naast Healing docent binnen Tranceformation heb ik samen met Maartje Lute de onderneming de Rouwrevolutie. Binnen de Rouwrevolutie brengen wij een ander perspectief en bewustzijn over de dood. Wil je hier graag meer over weten kijk dan op onze website
www.derouwrevolutie.nl.

Ook houd ik me bezig met persoonlijke begeleiding van mensen die zich willen ontwikkelen op spiritueel gebied in mijn Healing, coaching & massage praktijk aan huis. Hier ga ik samen met mijn cliënten op zoek naar wat hun belemmert om in hun kracht te gaan staan, bij het vinden van hun zielsmissie en hoe ze zich spiritueel kunnen ontwikkelen. Ik werk samen met het energetische veld door o.a. healing, reading, counseling, systemisch werken en familie opstelling en massage.

Binnen Tranceformation geef ik:

Jouw lichaam is het instrument waardoor je ‘de healingenergie’ laat stromen naar de ontvanger. Dit vergt vertrouwen en overgave, je zult deze twee kwaliteiten ervaren en jezelf op de proef stellen onder begeleiding van Diana en Jill.
Tijdens de Divine Healing Circle nodigen we onze spirituele begeleiders uit om healing mogelijk te maken voor iedereen die de cirkel vormt. Wij, Diana, Laura, Nancy, Yvette, Jill en Marie-Lotte zijn daarbij instrument om healing door ons heen te laten stromen en te faciliteren dat deze helende energie ook door alle aanwezigen kan stromen.
Deze ochtenden zijn korte inspiratie momenten waarin Jill haar inzichten over diepte- en hoogtepunten met je deelt. Als we heel eerlijk zijn naar ons zelf, reflecteren en echt in de spiegel wensen te kijken, kunnen we dagelijks zoveel over onszelf leren. Wil je weten wat mijn inzichten zijn en hoe jij dat kan toepassen?
Kom dan om de week naar de Daily Life Inspiration.


Kom in contact met mij

Social media

Telefoon

06 48 17 84 02

Mail

Mijn website