“Je zielsmissie laten ontvouwen en volgen in afstemming met je hart en in vertrouwen en overgave van het universum.”

Ruim twaalf jaar geleden ging er een wereld voor mij open. Ik ontdekte over het bestaan van healing, de ongeziene wereld en alles wat met deze bewustwording te maken heeft. Een wereld van ontdekkingen, persoonlijke ontwikkeling en cadeautjes ontvangen en uitpakken van het universum. Dit was een zeer leerzame en fantastische reis die de magie in mijn leven heeft gebracht. Door deze transformatie ervaar ik het leven anders en geniet van ieder element dat zich voordoet, doe ik werk waar ik blij van word in een vakgebied waar ik goed in ben waardoor ik levensvreugde ervaar.

Voor mij is Tranceformation het pad waar alles mee begint, je openstellen voor een andere kijk en nieuwe ervaringen in vertrouwen en overgave.

Na ruim 25 jaar internationale werkervaring op gebieden van HR, Operationeel management en ondernemerschap in de zakelijke dienstverlening ben ik op liefdevolle wijze door het universum op het pad van mijn zielsmissie gebracht.

Wie niet luistert wordt geholpen… Gedurende deze periode heb ik diverse healing-, coaching-, counseling- en massage trainingen en workshops gevolgd, alsook de opleiding Het Nieuwe Mediumschap afgerond.

Mijn droom is om alles wat ik heb geleerd en heb ervaren te delen met anderen, om jullie te inspireren en je uit te dagen om je hart te volgen en het pad van jouw zielsmissie te vinden en volgen. Ik geef jou graag zelf de handvatten om aan de slag te gaan met of bij te dragen aan jouw (spirituele) ontwikkeling en bewustwording op een doortastende manier.

Mijn kracht is om deelnemers in trainingen en workshops op hun gemak te stellen in een veilige omgeving, om hun talent, kracht en spirituele ontwikkeling in zichzelf te ontdekken en laten ontvouwen. En waar nodig geef ik je een liefdevol duwtje in je rug om zelf de stap te zetten die bijdraagt aan jouw zielsmissie en levenspad.

Graag verwelkom ik je in een van de trainingen of workshop.

Liefs Jill

Waar houd ik mij verder mee bezig?

Binnen Tranceformation geef ik:

  • Healing training
  • Healing Circle
  • Manifest YOUR Life & Work
Waar houd ik mij verder mee bezig? 

Buiten Tranceformation heb ik een Body Mind Spirit healing & coaching praktijk en geef ik workshops over o.a. een ander bewustzijn rondom de dood.

Voor meer informatie volg mij via @jill.looman of stuur mij een email:  jill@jilllooman.nl. Binnenkort is mijn website online via www.jilllooman.nl