Voel jij het verlangen om je meer te gaan verbinden met wie jij werkelijk bent? Wil je meer gaan leven en luisteren naar jouw innerlijk weten ? Wil jij leren om contact te maken met overleden dierbaren en om hen een stem te geven? De opleiding Intuïtie en Mediumschap ontwikkelt jouw gevoeligheid en intuïtie.

Intuïtie is een gevoel en een innerlijk weten. Een weten vanuit je hart, dat voorbij gaat aan rationele overwegingen. De kunst is te leren luisteren naar dit innerlijk weten en daar iets mee te doen. Het brengt je dichter bij jezelf en jouw weg zal zich steeds meer gaan ontvouwen. Wie ben jij en wat is jouw zielsverlangen.

Mediumschap is het uitwisselen van informatie tussen het geziene en het ongeziene, vanuit de wereld van liefde en licht, de wereld die wij niet zien maar wel voelen.Een medium heeft het vermogen om te communiceren met overleden dierbaren, gidsen en begeleiders vanuit het ongeziene veld. Ieder mens heeft de capaciteit om te gaan werken als medium. Wij hebben allemaal mediamieke gaven en tijdens deze opleiding ga je ervaren welk medium jij bent!

Door jezelf te ontwikkelen in het mediumschap zal je ook merken dat je steeds dichter bij jezelf komt. Tijdens de opleiding zullen meerdere facetten van jouw persoonlijkheid worden aangeraakt en door hier mee te oefenen en jezelf te blijven uitdagen zal je merken dat je steeds meer in je kracht gaat staan.

Onderwerpen die aan bod komen zijn
  • Intuïtie; vertrouwen in jezelf en spirit.
  • Persoonlijke ontwikkeling; hoe integreer jij intuïtie en mediumschap in jouw leven.
  • Mediumschap in privé consulten
  • Demonstratie mediumschap
  • In the power zitten
  • Geïnspireerd spreken
  • Filosofie van mediumschap
  • Trance-mediumschap en healing
  • Ethiek in het mediumschap
duur

De opleiding duurt 12 dagen die verspreid worden over een aantal maanden.

DATA

2023/2024
24 juni, 16 september, 7 oktober, 18 november, 16 december, 13 januari, 3 februari, 9 maart, 6 april, 11 mei, 8 juni, 6 juli

BIJDRAGE

EURO 1320

Het is ook mogelijk om in 3 termijnen te betalen. In dat geval vragen we je om de eerste termijn van 440 euro te voldoen via deze link, de tweede termijn voor 13 januari 2024 en de derde termijn voor de laatste les van 6 juli. 2024. Neem gerust contact met ons op voor vragen via info@tranceformation.nl

LOCATIE

De opleiding wordt gegeven in Voorburg

TIJD

Van 10:00 tot 16:00 uur.

DOCENTEN

– Diana Mulock Houwer – 06.28578625
– Laura Hertel – 06.24717455
– Nancy Szkudlarek – 06 .45036528

Ja, ik meld mij aan voor Opleiding Intuïtie & Mediumschap – Groep 14 – jaar 1

1,085.00

Categorie: