Wij komen graag samen met de intentie om een helende cirkel te vormen.
We nodigen daarbij onze spirituele begeleiders uit, de healers die bij ons zijn om healing mogelijk te maken voor iedereen die de cirkel vormt.
Wij, Diana, Laura, Nancy, Yvette en Jill zijn daarbij instrument om healing door ons heen te laten stromen en te faciliteren dat deze helende energie ook door alle aanwezigen kan stromen. 

Ook zetten we de intentie dat deze healingenergie dierbaren buiten de cirkel bereikt en kunnen we healing vragen voor de mensheid, de natuur en aarde etc.

Data

2 mei 2024


Locatie

via Zoom online


Bijdrage

Gratis


Tijd

20.00 – 20.45 uur


Wanneer is deze circle iets voor jou?

Als deelnemer hoef je niets te doen, je stelt je slechts open en zet je intentie dat je graag healing ontvangt. Je hoeft zelfs niet aan te geven waarvoor je healing wenst te ontvangen omdat de intelligentie van spirit weet waar healing voor jou nodig is. Dit kan fysieke, emotionele en mentale healing zijn.
Uit onderzoek is gebleken dat wanneer je met meerdere mensen bij elkaar komt, deze healing sterker kan zijn dan wanneer je dit alleen doet. Onze wens is om een prachtige cirkel te vormen waarbij de liefde en healing wordt ervaren die rust en vertrouwen geeft. En waarin we bekrachtigd worden in ons mens-zijn.


De begeleiders van deze avonden zijn

Ja, ik meld mij aan voor de eerst volgende
Divine Healing Circle

2024
2 mei, 6 juni, 4 juli


Ja, ik meld mij aan voor de Divine Healing Circle op 2 mei

0.00

Categorie: