DIVINE HEALING CIRCLE – ONLINE VIA ZOOM

Wij komen graag samen met de intentie om een helende cirkel te vormen. We nodigen daarbij onze spirituele begeleiders uit, de healers die bij ons zijn om healing mogelijk te maken voor iedereen die de cirkel vormt.

Wij, Diana, Laura, Nancy, Yvette, Jill en Marie-Lotte zijn daarbij instrument om healing door ons heen te laten stromen en te faciliteren dat deze helende energie ook door alle aanwezigen kan strom en. Ook zetten we de intentie dat deze healingenergie dierbaren buiten de cirkel bereikt en kunnen we healing vragen voor de mensheid, de natuur en aarde etc.

Als deelnemer hoef je niets te doen, slechts je open te stellen en je intentie zetten dat je graag healing ontvangt. Je hoeft zelfs niet aan te geven waarvoor je healing wenst te ontvangen omdat de intelligentie van spirit weet waar healing voor jou nodig is. Dit kan fysieke, emotionele en mentale healing zijn.

Uit onderzoek is gebleken dat wanneer je met meerdere mensen bij elkaar komt, deze healing sterker kan zijn dan wanneer je dit alleen doet. Onze wens is om een prachtige cirkel te vormen waarbij de liefde en healing wordt ervaren die rust en vertrouwen geeft. En waarin we bekrachtigd worden in ons mens-zijn.

Data

5 oktober
9 november
7 december

Tijd

20.00 – 20.45 uur

Bijdrage

Gratis

Opgeven via de link hieronder. Je kunt je per keer opgeven om erbij te zijn. Je ontvangt dan een link naar de Zoombijeenkomst van die avond.