GOOD MOOD
Wednesday morning met Marie-Lotte

Online inspiratie voor thuis en op je werk voor rust in je hoofd en sparkles in je hart.

Een periode lang kwam ik iedere eerste maandag van de maand in een coffee- en conceptstore samen met een groep voor de door mij in het leven geroepen ‘Good Mood Monday morning’ inspiratie ochtend. Toen de lockdown startte en de cafe’s dicht moesten werd ik genoodzaakt hiermee te stoppen. Ik kijk er erg naar uit dit nieuw leven in te blazen, maar nu via een online concept zodat meer mensen de mogelijkheid hebben deel te nemen.

In de GOOD MOOD Wednesday mornings komen we 7 keer online samen via Zoom op woensdagochtenden van 9:00-10:00uur. De data vind je hieronder. Replay is mogelijk na inschrijving.

Maak jij jouw keuzes met je hoofd of met je hart?

Waar je nu bent in je leven, heb je met de nodige ambitie hard voor gewerkt. Met alle goede bedoelingen. Daar mag je trots op zijn. Maar je voelt ook onrust of onvrede over hoe je leven loopt en hoe je meer rust en geluk kunt ervaren in je persoonlijke doelen.

Wat als je voor de passie kiest, twinkeling in je hart, meer magie?
Meer leven en werken uit je hoofd en in je hart. Daar wordt het leven zoveel makkelijker van.

Tijdens deze inspiratie ochtenden starten we samen de dag positief en met een open hart. Je ervaart en leert wat het betekent als je meer op je hart leert vertrouwen. En hoe jouw intuïtie je leidt naar een bezield leven vanuit het hart. Je hebt altijd de keuze je hart te volgen. Ik maak mensen daar graag van bewust. In het hart vind je de antwoorden om jouw grootste potentieel te leven.

Iedere keer bespreken we een ander onderwerp afgestemd op wat er bij de groep speelt.

Onderwerpen waar je aan kunt denken zijn work-life balance, overtuigingen, ouderschap, dichter bij je gevoel komen, ervaren van rust, zelfliefde, empowerment, mindful werken, ziel versus ego verlangens, intuïtie, kracht van kwetsbaarheid, vertrouwen en dat wat ter tafel komt.

De ochtenden geven je houvast waar je gedurende je werkdag mee verder kunt.

Data:

10 mei, 25 mei, 14 juni, 21 juni, 28 juni, 5 juli en 12 juli.

BIJDRAGE:

Euro 77.-


Schrijf je in voor de nieuwsbrief of stuur een e-mail naar hello@marielotteesser.nl zodat je weet wanneer de volgende reeks start.