De Divine Love Circle is een plek waar wij samen kunnen ZIJN gedragen door onze gidsen en engelen in de universele allerhoogste liefde.
We laten ons in deze cirkel elke avond inspireren door de zachte en liefdevolle godin Kuan Yin. Zij staat voor de goddelijke vrouwelijke energie, voor liefde en compassie. Naast haar verbinden we ons hart met Isis, Maria, Tara en Kali – elk een voorbeeld van een facet van de goddelijke vrouwelijke liefde. Via de healing met en bekrachtiging van vrouwelijke energie komt onze mannelijk energie ook in balans.
De spirituele essentie van de planeet Venus draagt ons in deze cirkel van ‘divine love’.
De gaven van Kuan Yin worden voor ons ontsluierd via onze eigen vrouwelijke kracht die toegankelijk is via het leven van de waarheid van ons hart en onze oprechte zachtheid.

Data

Iedere 1e en 3e maandag 
van de maand

Locatie

via Zoom online

Bijdrage

Euro 18 per maand

Tijd

20.00 – 21.15 uur

Wanneer is deze cirkel iets voor jou?

Elke avond staat in een thema van Kuan Yin of andere vrouwelijke kracht, waarbij we samen mediteren, samen afstemmen, samen luisteren, een kaartje trekken en voelen wat voor ons de bedoeling is. 
Wij laten ons tijdens deze avonden alleen maar leiden door Spirit. Wij zijn allemaal een prachtig instrument en samen kunnen we ervaren hoe Spirit met ons wil werken. In overgave, in vertrouwen en in de liefdevolle verbinding met onze begeleiders. Zo kunnen we ons grootste verlangen om instrument te zijn voor het ongeziene veld volledig volgen. We kijken er naar uit je te ontmoeten in onze cirkel.


De begeleiders van deze cirkel zijn

Ja, ik meld mij aan voor de eerst volgende maand

2023
4 en 18 december

2024
8 en 22 januari, 5 en 19 februari, 4 en 18 maart


Divine Love Circle – December 2023

18.00

Categorie:

Abonnement Divine Love Circle

18.00 / maand

Dit betreft een maandelijks abonnement. Wanneer je je abonnement wenst op te zeggen kan dat maandelijks door een mail te sturen naar info@tranceformation.nl.