De Divine Love Circle is een plek waar wij samen kunnen ZIJN gedragen door onze gidsen en engelen in de universele allerhoogste liefde.

Na de prachtige maanden in ‘divine love’ met de goddelijke Moeder – de vrouwelijke krachten van Liefde waarbij we een diepe reis naar binnen hebben gemaakt, voelt het voor het nieuwe jaar alsof we opgetild worden naar het  Licht van de engelen. 

De divine love van de engelen is oneindig dragend, helend en liefdevol. En… de engelen zijn onze grootste helpers. Zij maken deel uit van het creatie wonder van deze schepping en wij kunnen in verbinding met hen onze eigen creatie kracht magischer maken.

Elke aartsengel heeft daarbij een eigen kracht die ook in ons leeft. De komende maandagen in de komende maanden verbinden we ons elke avond aan één aartsengel die verbonden is aan de Levensboom.

Maandag 3 juni en maandag 10 juni verbinden we ons met aartsengel Metatron
en alle aartsengelen van de Levensboom.
We nemen jullie elke avond mee in een kleine verdieping over de aartsengel, dan begeleidt Laura een meditatie die daarbij past gevolgd door een gechannelde boodschap vanuit de kracht van deze engel.


Data

3 juni en 10 juni
9 en 23 september

Locatie

via Zoom online

Bijdrage

Euro 18 per maand

Tijd

20.00 – 21.15 uur

Wanneer is deze cirkel iets voor jou?

Elke avond staat in een thema  van de engelen, waarbij we samen mediteren, samen afstemmen, samen luisteren, soms een kaartje trekken en voelen wat voor ons de bedoeling is. 

Wij laten ons tijdens deze avonden alleen maar leiden door Spirit. Wij zijn allemaal een prachtig instrument en samen kunnen we ervaren hoe Spirit met ons wil werken. In overgave, in vertrouwen en in de liefdevolle verbinding met onze begeleiders. Zo kunnen we ons grootste verlangen om instrument te zijn voor het ongeziene veld volledig volgen. We kijken er naar uit je te ontmoeten in onze cirkel.

De begeleiders van deze cirkel zijn

Ja, ik meld mij aan voor de eerst volgende maand


2024
3 en 10 juni, 9 en 23 september, 14 en 28 oktober, 11 en 25 november, 9 en 23 december, 6 en 20 januari

2025
6 en 20 januari, 10 en 24 februari

Divine Love Circle – Juni 2024

18.00

Categorie:

Abonnement Divine Love Circle

18.00 / maand

Dit betreft een maandelijks abonnement. Wanneer je je abonnement wenst op te zeggen kan dat maandelijks door een mail te sturen naar info@tranceformation.nl.