“Alles is mogelijk.
Als je maar gelooft”.

Al sinds mijn jeugd weet ik dat er meer is tussen hemel en aarde.

Opgegroeid in een gezin waar spiritualiteit als gewoon werd gezien heb ik altijd de ruimte gevoeld om te benoemen wat ik zag en voelde. Zo heb ik jarenlang een vriendinnetje gehad vanuit de spirituele wereld die gewoon onderdeel was van ons gezin.

Zij is tot aan mijn kleutertijd onderdeel geweest van ons gezin totdat ik afscheid van haar heb genomen. Jaren later voelde ik de behoefte om weer wat met mijn gevoeligheid te doen. Eerst nog wat aftastend maar na een bezoek aan een medium die informatie doorkreeg voor mijn familie werd ik aangeraakt. Niet alleen door de woorden en de informatie die zij doorgaf maar nog meer doordat ik alles wat zij vertelde ook kon horen en ik de overleden dierbare waar zij over sprak ook echt kon zien.

Dit is het begin geweest van mijn jarenlange ontwikkeling in het mediumschap. Ik heb vele workshops, opleidingen en trainingen gevolgd in binnen- en buitenland.

Door mijn ontwikkeling ontvouwde zich voor mij de weg tot waar ik nu ben. Ik voel mij een dankbaar mens dat ik elke dag het instrument mag zijn voor de ongeziene wereld en hun liefde en boodschappen door mag geven via mijn mediumschap en healing kwaliteiten.

Waar houd ik mij verder mee bezig? 

Naast mediumschap is healing en het lesgeven hierin een grote liefde van mij. Qua lesgeven geloof ik heel erg in ieders eigen capaciteiten, niemand is hetzelfde. Wel zijn we allemaal die mooie ziel van waaruit we graag willen leven en werken. Als je maar luistert. Dit is voor mij ook de manier om het over te brengen in mijn lessen. We luisteren samen en gaan kijken wat voor jou het beste werkt.

Samen met mijn partner Laura Hertel geef ik opleidingen Intuïtie & Mediumschap, Verdiepings modules Intuïtie & Mediumschap.

Samen organiseren wij meerdere keren per jaar retraites in binnen- en buitenland op het gebied van intuïtie en mediumschap, trance en healing.