“When you understand that you are perfect just the way you are, 
you will see that everything is perfect just the way it is.” 

Don Miguel Ruiz

In 7 ochtenden neem ik je mee in mijn eigen ontdekkingsreis naar integer leven via de wijsheid van ons hart. Ik deel mijn grote liefde voor levenswijsheid via de boeken die ik op dit moment lees en de leraren die ik volg over integriteit naar jeZelf en de wijsheid van ons hart. 

Voor mij is het moedig volgen van mijn hart mijn levenspad, zoals zovelen van ons dit zullen herkennen. Wat ik daarvoor nodig heb, is inspiratie, ruimte om te luisteren naar mijn hart en haar expressie laten geven van wat er binnen in mij leeft. Hiervoor heb ik tijd met mijzelf nodig. Heilige tijd. 

Het lijkt mij mooi om deze heilige tijd samen te creëren in deze serie ochtenden. Tijd voor jou en jouw hart, de poort van jouw ziel. Met ruimte voor inspiratie, creatie en fluisteringen. Deze heilige tijd is de voedingsbodem voor het ‘in real life’ zonder angst manifesteren wie we werkelijk zijn.

Onze hartswijsheid wijst ons stilletjes en continu de weg via haar zuivere en ware intentie die zij overgeeft aan de vruchtbare baarmoeder van het universum.

In je hart weet je wat voor jou betekenis heeft. Je weet wat voor jou wel of geen waarde heeft.

Je bent geboren met deze waarden intact, in je hart, en welke verwarring er in de loop der tijd ook voor je oprees, deze is ontstaan doordat de waarden van anderen in jouw bloed werden gepompt.

Data

7 woensdagochtenden
start: 30 oktober 2024

Locatie

via Zoom online


Bijdrage

Euro 155


Tijd

09.30 – 11.30 uur


Wanneer is ‘De Wijsheid van ons Hart’ iets voor jou?

Voel je dat het tijd is voor een transfusie van heilig licht in dat bloed,
tijd dat het wordt gereinigd en gezuiverd, en hersteld in haar integriteit?

Zodat zij zich kan vullen met passie voor wat rechtmatig van jou is, jouw unieke passie en levensdoel. 

In dit heilige licht en in de wijsheid van de leraren die ik als inspiratie heb gekozen,
geeft ons hart ons helderheid, geruststelling, waarheid en kans op openbaringen. **

Je ontvangt na elke sessie een mail met de highlights van de inspiratie, eventuele oefeningen en
de opname mocht je er een keer niet bij kunnen zijn.
Mijn intentie is dat we er allemaal zoveel mogelijk live bij zijn om samen een mooie
cirkel van heilig licht te vormen waarbij we elkaar bijlichten op ons pad. 
“Moge mijn hart altijd mijn leidende licht zijn, dat mij de weg van genade wijst.
Amen.“

**tekst mede geïnspireerd door Alana Fairchild

De docent van ‘De Wijsheid van ons Hart’ is

Ja, ik meld mij aan voor de ‘De Wijsheid van ons Hart’ II

2024/2025
In het najaar wordt de data voor deze training ingepland.
Wil je hierover op de hoogte worden gebracht, vul dan onderstaand formulier in.