Met Tranceformation begeleiden we opleidingen en samenkomsten op het gebied van mediumschap, healing, trance, mystiek en soul manifestation. Om zo het magische leven te laten ontkiemen dat in jou zit.

METAMORPHOSIS

“De vlinder is een prachtige metafoor voor de kracht van vertrouwen en kwetsbaarheid. Het wonder van metamorfose. De vlinder is tenslotte de bloei van een rups.

Ontstaan uit de pop, schudt de vlinder zijn beperkende zijde van zich af. Om vervolgens te belanden in een magische nieuwe wereld van bloemen en zon. Een wereld van vrijheid en een viering van zijn goddelijke aard. Wanneer hij voor het eerst zijn vleugels spreidt heeft hij geen idee of hij kan vliegen. Hij opent gewoon zijn vleugels. Vol vertrouwen en moeiteloos.

Wij zijn als de rups en de vlinder. Wanneer wij durven te vertrouwen op ons hart en onze ziel voelen we dat we als vanzelf naar een magischer wereld geleid worden. Een wereld waarin we verbinding hebben met ons hogere zelf en spirit.” *

Met Tranceformation maken wij deze magische leiding graag mogelijk voor jou, waardoor wij samen geleid worden naar ons werkelijke potentieel. Dit doen we op het gebied van mediumschap, healing, trance, mystiek en levenswijsheid.

Een initiatief van:

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

*Bron: Metamorphosis van Darpan.