Be careful what you wish for!

OMG!!! Hoe hebben we het kunnen verzinnen om ons nieuwe initiatief “Tranceformation’ te noemen?!

Daar waar je je aan verbindt, gebeurt. Daar waar je je aandacht op richt, manifesteert. En wat hebben wij het geweten. 

Als onschuldige kinderen stortten wij ons in dit nieuwe avontuur. JA we gaan dit doen en volgen daarbij volledig ons hart. We verwachtten meteen te kunnen beginnen, een soort ‘business as usual’. 

Al gauw bleek dat het Leven andere plannen met ons had. Wij moesten ieder op ons eigen manier eerst terug naar binnen voordat we weer naar buiten konden gaan. We kregen te maken met grote levensgebeurtenissen die ons dwongen om nederig te buigen en eerst om te gaan met wat levensgroot voor ons stond, In plaats van er omheen te lopen en te doen alsof het er niet was.

Het mooie was dat we elkaar daarin echt konden zien en horen. Dat niemand van elkaar wenste dat de ander op de gaspedaal ging staan, terwijl tegelijkertijd overduidelijk de rem erop stond. “Neem je tijd, alles zal op het juiste moment zich ontvouwen” werd ons mantra. 

Tijdens ‘vergaderingen’ hadden we vooral diepe gesprekken en zagen we bij elkaar hoe transformatie plaatsvond, hoe kracht en kwetsbaarheid elkaar versterkten.

We leggen een basis, eentje waarop we samen kunnen staan. Waarin we niets beschermen, verbergen of hoog houden. Wij zijn mens, net als jij. En wanneer ik dat in jouw ogen zie, dat er geen enkel oordeel is, slechts compassie dan kom ik thuis. Ik ben een andere jij en wat is het intens mooi om het Leven samen te ervaren.

Terwijl ik dit schrijf vliegt er een witte vlinder langs mij. En ook dit is zo’n prachtige bekrachtiging dat wanneer wij het ritme van het leven volgen, soms als rups, soms in de cocon en soms als vlinder dat elk stadium even waardevol is. 

De vlinder lijkt te zeggen: vlieg lief mens, vlieg! Wij zijn bij je en wanneer ik dit vertaal naar Tranceformation – dan hoop ik dat wij ons laten leiden door het goddelijke, door onze wijze liefdevolle begeleiders in alles wat we doen. Want dat is onze wens, puur faciliteren als instrument omdat alles al goddelijk georchestreerd is.

In liefde,

Yvette

Tags:

Comments are closed